Bijuterii cu Diamante

  • Bijuterii online:
  • 8   1 - 8
Cercei argint. Cercei lungi, din argint placat cu rodiu, cu multiple cercuri diamantate. Lungime: 40 mm; Latime 10 mm. Sistem de prindere cu surub. Bijuteria este produsa in Italia, in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate. Bijuteriile se ... Detalii »
Categorie: Bijuterii Argint Femei
Un model superb ce incanta privirea si mangaie simturile femeii elegante! Cerceii sunt decorati cu cinci cristale formand petalele unei flori, iar in jurul acesteia sunt aranjate un sirag de cristale rotunde. Model simplu, dar deosebit de e... Detalii »
Brand: Perfect Bijoux Femei   Categorie: Cercei Cu Cristale
Coliere argint. Colier din argint placat cu rodiu, accesorizat cu inele diamantate si Cristale Cubic Zorconia. Lungime reglabila: 42+4 cm. Bijuteria este fabricata in Italia, in coformitate cu cele mai inalte standarde de calitate. Bijuteriile se livreaza ... Detalii »
Categorie: Bijuterii Argint Femei
Cercei argint. Cercei argint placat cu rodiu, lungi, accesorizati cu sfere diamantate. Sistem de prindere cu surub. Lungime cca 30 m. Diametrul sferelor: 5 / 4 /3 mm. Bijuteria este produsa in Italia, in conformitate cu cele mai inalte standarde de calita... Detalii »
Categorie: Bijuterii Argint Femei
Bratari argint. Bratara argint placat cu rodiu, cu zale mari, diamantate. Lungime standard 19 cm, insa datorita constructiei, aceasta poate fi reglata pe incheietura mainii. Bijuteriile se livreaza in ambalaje personalizate si sunt insotite de certificat d... Detalii »
Categorie: Bijuterii Argint Femei
Inel plastic încrusta┼úie de imita┼úie de diamante multicolore, cu diametru 1,7 cm... Detalii »
Brand: Tango   Categorie: Inele Femei
Cercei eleganti si rafinati din argint 92.5%, decorati cu cate o inimioara din cubic zirconia. Lungime 2.7 cm, latime 1 cm, greutate aprox. 3.04 g. Cod UNW3418.... Detalii »
Categorie: Bijuterii Pietre Semipretioase
Lanturi argint. Lant rasucit, din argint, cu lungimea de 45cm. Bijuteriile se livreaza in ambalaje personalizate si sunt insotite de certificat de garantie si conformitate. NOTA: ┬áachizitioneaza acest produs impreuna cu pandantivele de argint disponibile┬... Detalii »
Categorie: Bijuterii Argint Femei
  • Bijuterii online:
  • 8   1 - 8