Bijuterii din Argint

  • Bijuterii online:
  • 2763   1 - 20
Brand: Lambretta   Categorie: Bijuterii Femei
Bijuteria este realizata din argint 925 placat cu rodiu si decorata cu cristale Preciosa GENUINE CZECH CRYSTAL produse in Bohemia. In cazul in care dimesiunea bijuteriei permite, produsele au logo-ul Preciosa sablat pe suprafata cristalului... Detalii »
Brand: Preciosa   Categorie: Bijuterii Femei
Colierul Spectaular Blond Flare, colier delicat si feminin, multitudinea de mici cristale transparente vor oferi o nota de stralucire pe tot parcursul zilei. Bijuteria este realizata din argint 925 placat cu aur si decorata cu cristale Prec... Detalii »
Brand: Preciosa   Categorie: Bijuterii Femei
Bijuterii argint. Bratara IJOO, din argint 925, cu charmuri in forma de stea. Lungime 19 cm. Dimensiune charm: 7 x 7 mm. Bijuteriile se livreaza in ambalaje personalizate si sunt insotite de certificat de garantie si conformitate.... Detalii »
Brand: Ijoo   Categorie: Bratari Argint Femei
Bijuterii argint. Bratara din argint 925, placat cu rodiu, cu lunfimea de 18.5 cm. Diametrul celui mai mare cerc este de 10 mm. Bijuteriile se livreaza in ambalaje personalizate si sunt insotite de certificat de garantie si conformitate.... Detalii »
Brand: Ijoo   Categorie: Bratari Argint Femei
Doua cercuri ale elegantei ce formeaza impreuna un tot de mare rafinament! Asa s-ar descrie pe scurt inelul si verigheta Rome , acest model gratios si perfect. De o calitate ireprosabila, cu o executie fara cusur si o combinatie unica de d... Detalii »
Brand: Bijuterii Online Perfect Bijoux   Categorie: Inele Din Argint
Inele si verighete. Verigheta eleganta, argintie decorata cu un rand de strasuri pentru un plus de stil.... Detalii »
Categorie: Bijuterii Femei
Brand: Lambretta   Categorie: Bijuterii Femei
Bijuterii argint. Inel reglabil, din argint placat cu aur, avand diametrul standard de 16 mm. Bijuteria este produsa in Italia, in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate. Bijuteriile se livreaza in ambalaje personalizate si sunt insotite de ce... Detalii »
Brand: Ijoo   Categorie: Inele Argint Femei
Bijuterii argint. Pandantiv 'Inima' din argint placat cu rodiu, avand urmatoarele dimensiuni: 13 x 10 mm. Bijuteriile se livreaza in ambalaje personalizate si sunt insotite de certificat de garantie si conformitate. NOTA:  achizitioneaza acest produs impreu... Detalii »
Brand: Ijoo   Categorie: Pandantive Argint Femei
Bijuterii argint. Inel din argint cu diametrul de 2cm, usor reglabil. Bijuteriile se livreaza in ambalaje personalizate si sunt insotite de certificat de garantie si conformitate.... Detalii »
Brand: Ijoo   Categorie: Inele Argint Femei
Bijuterii fashion. Cercei fashion cu strasuri si cristal negru, avand sistem de prindere cu surub. Dimensiuni: lungime 30mm, latime 22.... Detalii »
Brand: Ijoo   Categorie: Cercei Fashion Femei
Bijuterii argint. Bratara tennis din argint 925, rodiat, accesorizata cu multiple pietre Cubic Zirconia, avand lungimea reglabila de la 175 la 205 mm. Bijuteriile se livreaza in ambalaje personalizate si sunt insotite de certificat de garantie si conformitat... Detalii »
Brand: Ijoo   Categorie: Bratari Argint Femei
Inele din Argint cu SWAROVSKI® ELEMENTS. Material: Argint 925 cu Swarovski Inel Argint 925 cu SWAROVSKI ELEMENTS model Cubic Dimensiune Cristal: 6 mm Marime reglabila Toate bijuteriile sunt marcate ANPC Se livreaza in cutie cadou cu certificat de garantie - 6 luni Certificat de co... Detalii »
Categorie: Bijuterii Argint Cu Swarovski® Elements Femei
Cercei din Argint cu SWAROVSKI® ELEMENTS. Material: Argint 925 cu swarovski Cercei Argint 925 cu SWAROVSKI ELEMENTS model Stud MiniPear Dimensiune Cristal : 12 mm + 6 mm Dimensiune cercei : 24 mm Sistem prindere: Surub Toate Bijuteriile sunt marcate ANPC Se livreaza in cutie cadou ... Detalii »
Categorie: Bijuterii Argint Cu Swarovski® Elements Femei
Bijuterii argint Inele argint. Inel din argint 925 reglabil decorat cu piatra semipretioasa turcoaz reconstruit, model bumb Compozitie: 92,5% argint Decorat cu: turcoaz, diametru piatra 10x10 mm Greutate: aproximativ 2,48-2,52 grame Diametru inel: 17 mm, cu posibilitate ... Detalii »
Brand: Turcoaze   Categorie: Bijuterii Argint Femei
Cu un design compact si dimensiune aparte, inelul din argint Joy of Love nu poate trece neobservat. Partener fidel femeii cu personalitate puternica, accesoriul beneficiaza de calitati remarcabile: constructie din argint, placare cu rodiu... Detalii »
Brand: Bijuterii Online Perfect Bijoux   Categorie: Inele Din Argint
Brand: Perles Addict   Categorie: Bijuterii Femei
Inele si verighete. Inel modern, in forma de floare cu cristale in montura metalica si piatra neagra. Diametru: 5 cm... Detalii »
Categorie: Bijuterii Femei
Bijuterii din argint. Cercei din argint, in forma de note muzicale, cu cristale transparente. in categoria Fashion Compozitie: 50% Argint 925, 20% Acrilic, 30% Cristal L=1.20 cm... Detalii »
Brand: Meli Melo Paris   Categorie: Bijuterii Femei
  • Bijuterii online:
  • 2763   1 - 20