Inel Floare Din Argint Si Cristale Rosii

Inel Floare Din Argint Si Cristale Rosii
95.00
Cumpara »

Descriere Produs

Inel Floare Din Argint Si Cristale Rosii
Categorie: Inele Cu Cristale
Inele Argint: Inel superb, din argint 925 cu model floral, decorat cu cristale rosii.Dimensiuni 1.2 x 1.2 cm. Greutate 4.79 g. Marime disponibila: 7 (circumf 54 mm). Cod ANT2910.Bijuterie din argint verificat si marcat de ANPC.Produsul se livreaza in cutiuta cadou si

Produse similare

Set din argint 925 si cristale rosii. Lungime 2 cm, latime 1.8 cm, greutate aproximativa 11.29 g.Alege acest set de bijuterii si vei scoate din anonimat orice tinuta.... Detalii »
Categorie: Seturi Argint
Cadouri de Lux. Inel cu model interesant, lucrat minutios in argint cu puritate 92.5%, cu floare de lotus stilizata sau Fleur de Lis.Fleur de Lis, in traducere Floare de Crin, este un simbol heraldic floral foarte mult folosit de-a lungul istoriei.El se as... Detalii »
Categorie: Cadouri De Craciun
Cadouri de Lux. Pandantiv delicat, din argint 925 si decorat cu cristale rosii. Cod UNW1160. Lungime 1.6 cm, latime 1.7 cm, greutate aprox. 1.48 g.... Detalii »
Categorie: Cadouri De Craciun
Pandantive Argint. Pandantiv din argint 925, decorat cu cristale rosii.Modelul in forma de inima ii confera un aer romantic, special.Dimensiuni 2.6 x 3 cm. Greutate 5.24 g. Cod ANT2984.Bijuterie verificata si marcata de ANPC.Produsul se livreaza in cutiuta ca... Detalii »
Categorie: Pandantive Cu Cristale
Cercei fashion. Cercei cu cristale rosii. Dimemsiuni: 42 x 22mm.... Detalii »
Categorie: Bijuterii Fashion Femei
Cercei Argint. Cercei draguti, din argint 92.5%, decorati cu cristale rosii si perluta, alba, sintetica.Forma de fundita le da un aer vesel si cochet.Dimensiuni 1 x 0.8 cm, greutate 0.76 g. Cod ANP8698.Bijuterie verificata si marcata de ANPC.Produsul se l... Detalii »
Categorie: Cercei Cristale
Cercei fashion. Cercei mari, rosii, accesorizati cu cristale transparente. Dimensiuni: lungime 40mm, latime 25mm. Sistem de pridere cu surub.... Detalii »
Categorie: Bijuterii Fashion Femei
Pandantive Argint. Pandantiv din argint 925, in forma de fluture, decorat cu cristale rosii.Dimensiuni 2.9 x 2.1 cm. Greutate 8.2 g. Cod ANT0201.Bijuteriile din argint La Femme Coquette sunt marcate┬áde ANPC.Produsul se livreaza in cutiuta cadou si insotit de... Detalii »
Categorie: Pandantive Cu Cristale