Bratara Argint Ijoo Stars Moon Owl

Bratara Argint  Ijoo  Stars  Moon  Owl
193.00
Cumpara »

Descriere Produs

Bratara Argint Ijoo Stars Moon Owl
Categorie: Bijuterii Argint Femei
Bratari argint: Bratara de argint, cu lungimea reglabila 18 + 3 cm, cu charmuri asortate. Dimensiune charm: cca 20 x 8 mm. Bijuteriile se livreaza in ambalaje personalizate si sunt insotite de certificat de garantie si conformitate.

Produse similare

Bratari argint. Bratara IJOO, din argint 925 placat cu rodiu, accesorizata cu charmuri tematice. Lungime bratara: 18 cm. Bijuteriile se livreaza in ambalaje personalizate si sunt insotite de certificat de garantie si conformitate. Made with passion by IJOO... Detalii »
Categorie: Bijuterii Argint Femei
Coliere argint. Colier din argint placat cu rodiu, cu pandant Moon Cat. Bijuteriile se livreaza in ambalaje personalizate si sunt insotite de certificat de garantie si conformitate. Made with passion by IJOO... Detalii »
Categorie: Bijuterii Argint Femei
Bratari argint. Bratara minimalista, reglabila, din argint placat cu rodiu, cu tematica stele. Lungime standard 18 cm. Bijuteriile se livreaza in ambalaje personalizate si sunt insotite de certificat de garantie si conformitate. Made with passion by IJOO ┬... Detalii »
Categorie: Bijuterii Argint Femei
Ceasuri Dama. Ceas dama Crystal Blue - Sky full of Stars, are carcasa rotunda cu diametrul de 35 mm si mecanism Quartz. Bratara din piele neagra, are latime de 15 mm si lungimea de 195, iar sistemul de inchidere este cu catarama. Cadranul este accesoriza... Detalii »
Categorie: Ceasuri
Bratari argint. Bratara IJOO, din argint placat cu rodiu, accesorizata cu un charm in forma de fluture. Lungime bratara: 18 cm. Dimensiune charm 19 x 16 mm. Bijuteriile se livreaza in ambalaje personalizate si sunt insotite de certificat de garantie si con... Detalii »
Categorie: Bijuterii Argint Femei
Bratari argint. Bratara IJOO, din argint placat cu rodiu, Cupidon in action. Lungime bratara: 18 cm. Dimensiune charm cca. 14 x 10 ┬ámm. Bijuteriile se livreaza in ambalaje personalizate si sunt insotite de certificat de garantie si conformitate. Made with... Detalii »
Categorie: Bijuterii Argint Femei
Bratari argint. Bratara IJOO, din argint 925, cu lungimea reglabila pana la 21 cm, accesorizata cu charmuri in forma de fluture si libelula. Dimensiune charm: cca. 10 x 15 mm Bijuteriile se livreaza in ambalaje personalizate si sunt insotite de certificat ... Detalii »
Categorie: Bijuterii Argint Femei
Bratari argint. Bratara argint 925 - IJOO, cu charmuri asortate. Lungime reglabila, pana la 21 cm. Dimenisune charmuri: cca 17 x 15 mm. Bijuteriile se livreaza in ambalaje personalizate si sunt insotite de certificat de garantie si conformitate. Made with ... Detalii »
Categorie: Bijuterii Argint Femei