Colier Cu Pietre Turcoaz

Colier Cu Pietre Turcoaz
73.00
Cumpara »

Descriere Produs

Colier Cu Pietre Turcoaz
Categorie: Perle Si Pietre Semipretioase Femei
Coliere cu perle de cultura si pietre semipretioase: Colier cu lungime reglabila, 45 + 5 cm, cu pietre turcoaz cu diametrul de 12 mm. Bijuteriile sunt ambalate in saculet de organza.  

Produse similare

Bijuterii Fantezie. Colier chic, din bumbac cerat si decorat cu pietricele si floricica turcoaz.Pietricelele sunt din turcoaz, coral si perle de apa dulce. Lungimea snurului este reglabila de la 40 la 47.7 cm. Greutate 47.80 g. Cod LFC378.Produsul se livreaza ... Detalii »
Categorie: Coliere Fantezie
Coliere fashion. Colier statement, metalic, argintiu, accesorizat cu pietre turcoaz. Lungime 50 cm. Lungimea accesoriului 15 cm.  ... Detalii »
Categorie: Bijuterii Fashion Femei
Coliere fashion. Colier statement, metalic, auriu, accesorizat cu pietre turcoaz. Lungime 45 + 5 cm.  ... Detalii »
Categorie: Bijuterii Fashion Femei
Bijuterii handmade Coliere handmade. Colier din pietre semipretioase turcoaz reconstruit, cu pandantiv si insertii metalice tibetane filigranate si inox Compozitie: - margele turcoaz sferice de 10 mm, 8 mm si 6 mm - insertii bilute otel inoxidabil de 3 mm - pandantiv in rama m... Detalii »
Brand: Turcoaze   Categorie: Bijuterii Handmade Femei
Coliere cu perle de cultura si pietre semipretioase. Colier lung, 90 cm, cu multiple pietre semipretioase - Turcoaz si Agate - in forme diferite si nuante complementare. Bijuteriile sunt ambalate in saculet de organza.  ... Detalii »
Categorie: Perle Si Pietre Semipretioase Femei
Coliere fashion. Colier statement, metalic, auriu, accesorizat cu pietre turcoaz. Lungime 50 cm. Lungimea accesoriului 15 cm.... Detalii »
Categorie: Bijuterii Fashion Femei
Coliere cu perle de cultura si pietre semipretioase. Colier cu pietre turcoaz si perle de cultura, avand lungimea de 45 + 4 cm si sitem de inchidere din argint. Produsul este livrat in ambalaje personalizate si este insoti de certificat de conformitate.... Detalii »
Categorie: Perle Si Pietre Semipretioase Femei
Bijuterii barbati Coliere barbati. Colier barbatesc din pietre naturale semipretioase turcoaz si hematit tuburi cu 4 fatete cu insertii tibetane si inox (otel inoxidabil). Dimensiune pietre turcoaz: 12x4 mm, dimensiune pietre hematit: 13x4 mm Lungime: 50 cm... Detalii »
Brand: Turcoaze   Categorie: Bijuterii Barbati