Cercei Argint Note Muzicale

Cercei Argint  Note Muzicale
34.99
Cumpara »

Descriere Produs

Cercei Argint Note Muzicale
Brand: Meli Melo Paris   Categorie: Bijuterii Femei
Bijuterii din argint: Cercei din argint, in forma de note muzicale, cu cristale transparente. in categoria Fashion Compozitie: 50% Argint 925, 20% Acrilic, 30% Cristal L=1.20 cm

Produse similare

Bijuterii argint. Bratara finuta, din argint rodiat, accesorizata cu charmuri cu tematica muzicala: cheia sol, note muzicale. Lungime reglabila 17+3 cm. Bijuteriile se livreaza in ambalaje personalizate si sunt insotite de certificat de garantie si conformit... Detalii »
Brand: Ijoo   Categorie: Bratari Argint Femei
Brand: Lambretta   Categorie: Bijuterii Femei
Cercei creati pentru a impresiona, lucru realizat cu usurinta prin prisma designului seducator. Bijuterie din argint decorata cu zeci de cristale, este alegerea potrivita pentru oricine doreste sa straluceasca. Cercei din argint ... Detalii »
Brand: Bijuterii Online Perfect Bijoux   Categorie: Cercei Din Argint
Bijuterii argint. Cercei argint rodiat, cu charm in forma de fluture din argint acoperit cu aur, avand sistem de prindere cu surub. Lungime: 17 mm, Latime: 12 mm. Bijuteriile se livreaza in ambalaje personalizate si sunt insotite de certificat de garantie si... Detalii »
Brand: Ijoo   Categorie: Cercei Argint Femei
Bijuterii argint. Cercei din argint cu email, avand diametrul de 7mm. Bijuteriile se livreaza in ambalaje personalizate si sunt insotite de certificat de garantie si conformitate.... Detalii »
Brand: Ijoo   Categorie: Cercei Argint Femei
Bijuterii argint. Cercei creoli, din argint 925, cu diametrul de 20 mm. Bijuteriile se livreaza in ambalaje personalizate si sunt insotite de certificat de garantie si conformitate.... Detalii »
Brand: Ijoo   Categorie: Cercei Argint Femei
Bijuterii argint. Cercei argint 925, rodiat, tip stud, cu sfera diamantata cu diametrul de 6 mm. Bijuteriile se livreaza in ambalaje personalizate si sunt insotite de certificat de garantie si conformitate.... Detalii »
Brand: Ijoo   Categorie: Cercei Argint Femei
Bijuterii argint. Cercei din argint rodiat cu inima din argint acoperit cu aur, avand sistem de prindere cu surub. Lungime: 15mm, Latime: 14mm. Bijuteriile se livreaza in ambalaje personalizate si sunt insotite de certificat de garantie si conformitate.... Detalii »
Brand: Ijoo   Categorie: Cercei Argint Femei